keyhangers til forskellig brug

Hvad er lanyards – og hvordan bruger man dem?

Selvom spørgsmålet kan lyde simpelt, så er der flere facetter til svaret af spørgsmålet. Lanyards, nøglesnore eller keyhangers, bruges forskelligt afhængigt af ens hobby eller profession. Arbejder du i en lufthavn, bruger du typisk din lanyard til at holde dit identifikationskort på plads med. Er du omvendt bjergbestiger, har din lanyard en helt anden, og måske mere vital, funktion. Det kan også være, at du er selvstændig, og ønsker at skabe noget opmærksomhed omkring din virksomhed. Her kan lanyards med dit individuelle tryk være en god måde at få skabt en lidt højere brand awareness med.

keyhangers til forskellig brugOvenstående er med til at illustrere de mange funktioner en keyhanger kan have. Selvom en nøglesnor kan være rigtig brugbar i forbindelse med at bære og fremvise dit plastikkort med navn på, så kan de altså også bruges i en lang række andre situationer. Vigtigt i denne henseende er blot, at du tænker over både design og tilbehør, så det passer til dine behov, og den funktion som nøglesnorene er tiltænkt at have.

Du kan tilpasse dine nye keyhangers, så de passer til din forretning, eller det arrangement, som du skal holde. Dertil kan den også laves således, at den passer til rent private / personlige forhold. Arbejder du fx meget i haven, og ønsker du en nem og enkel måde at opbevare dine nøgler på? En keyhanger kan også her vise sig at være nyttig.

Især alle de mange tilpasningsmuligheder er med til at gøre keyhangeren til en af de populæreste reklameartikler, der nogensiden er fremstillet. Det vækker ofte begestring, at man kan bruge forskellige materialer, unikke farvekombinationer og et tryk, der er helt dit eget. Du bestemmer helt selv, hvilket budskab og/eller tryk, som du ønsker at fremvise, og du kan således bruge dem til alskens formål.

Tilbehør til keyhangers

Det at tilføje forskelligt tilbehør til sin nøglesnor, er essentielt i tilpasningen. Ringe er fx ideelle, hvis din nøglesnor er beregnet til at bære på et sæt nøgler, da de derved nemt kan hives frem, når man skal låse sig ind eller ud af en dør. Kroge og klipse kan bruges i forbindelse med værktøj, ID-kort, badges m.m., der skal kunne hægtes af i en håndevending. Der findes også flere klips, der kan løsnes ved at hive i den. Dette kan fx være sagen, hvis du har en USB-nøgle hængende i din nøglesnor, og du har behov for at låne den ud til en kollega regelmæssigt. Dette gør sig også gældende, hvis du skal have monteret en kortholder i plastik, der skal kunne klipses af og på.

Længden på din nøglesnor kan naturligvis også tilpasses, så det således passer med brugen og dit tilbehør. Standardmål er typisk 900 x 20 mm., så hver side af nøglesnoren måler 45 cm. og selve bredden er 15 mm. Skal din nye lanyard klipses fast i bæltet, hænge ud af bukselommen eller over skulderen, så kan et kortere format måske være at foretrække. Ønsker du en mere eksklusiv keyhanger, så kan en tyndere model være med til at give det indtryk. Mulighederne er mange, og det vigtigste i denne henseende er, at du har formålet med dine nye nøglesnore med i dine overvejelser, inden du går i produktion. Husk også at tænke på brugeren. I hvilke situationer skal vedkommende bruge nøglesnoren, og hvordan gør jeg produktet mest brugervenligt for vedkommende? Det er et godt spørgsmål, som du bør stille dig selv, inden du kommer for langt i processen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *