Turen går til Tyrkiet

Tyrkiet er inden for senere tid, blevet en af de helt store steder inden for turismen. Med dets areal på hele 700.000 km2 og dets befolkning på cirka 78 mio. Er der rig mulighed for at opleve lige præcis det du ønsker dig.
Landet byder på alt for alle sjæle. Fra solskins strande for den afslappede sjæl til snebelagte bjerge som uden videre roser af idyl.

Spis og shop i Tyrkiet
Turismen i Tyrkiet er dog på trods af sneens idyl, mest populær på grund af dens varme og fantastiske storbyer. To storbyer som virkelig tillokker turismen og som, man simpelthen skal besøge i Tyrkiet, er Alanya og Istanbul.

Når du besøger Tyrkiet er der oftest mulighed for at smage deres populære te, dette kan klart anbefales. Den tyrkiske te er nemlig verdenskendt for dens fantastiske smag og duft. Der vil oftest være te butikker, som byder på en frisklavet kop og derudover er der altid mulighed for at få en kop te til en klipning eller lignende.

Når du hører Istanbul tænker du nok, at dette bare er endnu en, af de mange snuskede byer, man så ofte møder i udlandet, men tro nej. Istanbul byder på mere end 50 forskellige storcentre, med alle de kendte butikker, man kender hjemmefra. Istanbul er opdateret inden for mode, og butikkerne i butikscentrene minder mest af alt om noget du kender fra storbyer som New York eller London. De forskellige butikscentre byder også på forskellige restauranter og der er sørget for, at alt den udenlandske idyl er i topform med alt fra te, til den den traditionelle tyrkiske kolonariske oplevelse.
Istanbul byder ikke kun på dyre butikscentre, der er nemlig også rig mulighed for at besøge den verdens kendte Grand Bazaar der byder på over 4.000 forskellige markeds-butikker som gør det muligt at finde billige varer i fantastisk kvalitet.
Alanya som er Tyrkiets mest besøgte ferieby, har beliggenhed i den sydlige del af Tyrkiet. Alanya byder på en række af fantastisk vurderet hoteller. I Alanya er der mulighed for at gå langs de kilometer lange strande og opleve den tyrkiske kultur på et hjemmeligt niveau. Der er også basarområder der byder på en række af forskellige varer. Husk, hvis du står i en af disse basarlignende butikker i Tyrkiet, er der oftest mulighed for at prutte om prisen, hvilket kan gøre oplevelsen en hel del billigere og sjovere.

Oplevelser

Tyrkiet er ikke kun kendt for dets fantastiske kultur, men også alt det velkendte som f.eks. paragliding, vind-surfing og surfing, er også noget som trækker turister til langvejsfra, det kan helt klart anbefales at prøve dette, også uden erfaring.
Hvis du er mere til arkitektoniske oplevelser er det bestemt også noget Tyrkiet byder på. Der er et væld af seværdigheder i Tyrkiet og med dets kirker og museer som har rødder helt tilbage til 500 f.Kr. er det nemlig muligt at finde kameraet frem og tage nogle helt fantastiske billeder til skrab-bogen, så du har minder fra din fantastiske tur i Tyrkiet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *