Ud i verden for nærmest ingen penge

Udviklingen indenfor flytransport har gjort det muligt at rejse ud i verden for absurd lave priser. Ryanair er et eksempel på et af de mange lavpris flyselskaber, der kan tage dig til fantastiske destinationer billigt. Et smut forbi Ryanairs hjemmeside kan give spontane tanker om at tage af sted så hurtigt som muligt. Artiklen her prøver at samle nogle af de billigste og mest spændende destinationer, lavprisselskaberne tilbyder i marts/april måned.

Pescara

Er du på udkig efter en smule solskin, er Pescara et godt bud. Ryanair flyver dig til denne storby, der ligger i den italienske region Abruzzo. Abruzzo er kendt for sin naturskønne omgivelser, hvilket man må sige, Pescara bryder lidt med. Byen byder på storbyliv og natteliv for enhver.

Det er muligvis ikke de varmeste måneder, men hvis du er heldig, kan man snildt få en dagtemperatur på omkring 20 grader. Byen har en 16 km lang sandstrand der ligger lige ud til Adriaterhavet, hvilket er den klart største attraktion i byen.

Rynaair tilbyder billetter t/r til Pescara for omkring 220 kr. pr. person

Budapest

Budapest er en af Europas perler. En tur til Budapest i slutningen af marts fås fra cirka 330 kr. t/r.

Budapest er en smuk by med arkitektoniske mesterværker, der kan imponere de fleste. The Royal Palace er et must see på din tur. Det blev bygget i det 13. århundrede, og har siden da haft en turbulent rejse igennem tiden. I dag huser det 2 museer, som er et besøg værd.

En anden aktivitet der skal opleves er de populære varme kilder. De er placeret rundt omkring i byen, her er der rig mulighed for at få stresset helt ned.

Milano

Beliggende i det nordlige Italien finder du Italiens næststørste by Milano. Milano er typisk italiensk by. Imponerende kirker og smukke gamle bygninger. Dog har byen igennem den store udvikling, den har gennemgået mistet meget af sin autentiske italienske kultur. Du kommer ikke til at opleve vasketøj, der hænger mellem vinduer, eller markeder hvor de lokale gør deres indkøb.

Hvis du derimod ønsker en storbyferie, hvor der er gode shopping muligheder, er Milano ideel, og når man kan komme dertil for kun 250 kr. t/r, er der rigeligt tilovers til shopping.

Porto

En tur til Porto koster dig i slutningen af marts til starten af april cirka 450 kr. Hvis kultur er noget for dig, er Porto den helt rigtige destination. Byen har lagt navn til landet og til portvinen.

Den smukke by skal nydes med et roligt tempo. Sørg for at finde de helt rigtige museer til jer da der findes utroligt mange i byen.

Spar penge

EU Forordning 261/2004 fastgjorde i 2004, at man som flypassager har nogle rettigheder i tilfælde af forsinkelser, aflysninger eller overbookninger. Det kan være en fordel at sætte sig ind i disse rettigheder. så man kan ansøge om kompensation.

En forsinkelse på 3 timer til Porto kan gøre dig berettiget til 400 euro i kompensation, hvilket er flybillettens pris gange en faktor 6. Penge som ofte går tabt, fordi man som forbruger ikke kender sine rettigheder.

Flyselskaberne forsøger at undgå at betale disse kompensationer, hvilket kan gøre det svært for forbrugerne selv at indhente kompensationen. Det kan derfor være en fordel at benytte sig af virksomheder som Flyhjælp. Hvis man vil gøre det selv, kan man oftest søge på flyselskabet hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *